Doneer

De afgelopen maanden is het wat stil geweest rondom Youth For Climate NL, maar intern zijn we ongelooflijk druk bezig geweest. We hebben werkgroepen ingesteld, zijn bezig geweest met de officiële KvK inschrijving, hebben een beleidsplan geschreven, zijn partnerschappen aangegaan en hebben ons aangesloten bij meerdere duurzame projecten.

De komende maanden zijn cruciaal, de verkiezingen komen er immers aan. Er staan tal van goede, veelbelovende, belangrijke plannen klaar om gelanceerd te worden. Één daarvan is bijvoorbeeld de corona-proof klimaatstaking van 7 december, waarvoor we ruim 2000 aanmeldingen hebben gekregen. Ons bereik is groot en wordt steeds groter, wat ontzettend goed is om te zien. Steeds meer mensen beginnen in te zien dat de huidige klimaataanpak niet voldoende is.

We zijn een organisatie voor en door jongeren. Onze bestuursleden variëren tussen de 15 en 22 jaar. We zijn een organisatie die strijdt voor duurzaamheid en jongerenparticipatie tegelijk. Een warme organisatie waar we constant leren van elkaar. Na lange tijd intern bezig te zijn geweest, willen we nu grootse stappen gaan zetten en naar buiten treden. Het is hoog tijd voor ons om onze plek aan tafel op te eisen en te laten zien hoe de jongeren in Nederland naar de aanpak van de klimaatcrisis kijken. Er zijn stappen in de juiste richting gezet, maar het kan en moet nog zo veel meer, zo veel beter.

Wil je nou een bijdrage leveren aan onze boodschap en onze plannen? Steun ons dan met een donatie. Klein of groot, alle beetjes helpen! Want met jouw financiële bijdrage kunnen wij ons bereik vergroten, onze projecten uitbreiden en meer invloed uitoefenen op de beleidsbepalers.

Klik hier om te doneren!