Benito Walker

Ik ben Benito Walker, 18 jaar oud en dit jaar ben ik voorzitter van het bestuur van Youth For Climate! Ik zit op dit moment in mijn examenjaar van het vwo. Ik probeer me in te zetten voor een inclusievere samenleving waarbij we rekening houden met elkaar. Daarin speelt klimaatverandering natuurlijk een grote rol. Ik zie het als de taak van onze generatie om klimaatverandering in dit tempo een halt toe te roepen en de huidige machtshebbers de ogen te openen en ter verantwoording te roepen.

E-mail: [email protected]

Suze Kool

Hoi, Ik ben Suze, ik ben 20 jaar, en ik bezig aan mijn tweede jaar van International Lifestyle Studies in Tilburg. Ik ben al een tijdje bezig met het klimaat sinds dat ik de documentaire ‘Racing extinction’ heb gezien. Die documentaire heeft zo’n impact gemaakt dat ik sinds dat moment me ben gaan verdiepen in de klimaatcrisis. Verder volleybal ik ook bij Gepidea en ben ik een groot plantenliefhebber. Dus voor nu ben ik vooral bezig om mijn plantjes in leven te houden.

E-mail: [email protected]

Winnie Oussoren

Hoi, ik ben Winnie Oussoren. Ik ben 18 jaar en ik zit nu in de zesde klas van het tweetalig gymnasium. Ik ben bij Youth For Climate vicevoorzitter en politiek secretaris. Ik zet me graag in voor het klimaat omdat ik weet dat het mijn toekomst aangaat, en de toekomst van alle jongeren overal ter wereld. Daarom vind ik het belangrijk me sterk te maken door middel van YFC en andere kleinere gebaren om het welzijn van onze planeet te verzekeren. Ik hou echt heel erg van lezen en jaag er behoorlijk wat boeken doorheen. De ontdekking van de hemel van Harry Mulisch is toch wel mijn favoriet! Verder vind ik het fijn te schilderen of te tekenen. Ik hou me bezig met Griekse en Romeinse mythologie en kunst, en ben een trotse Europeaan. Ik zie ernaar uit dit jaar veel gave dingen te doen met YFC en hopelijk zie ik je daar!

E-mail: [email protected]

Dione Zijp

Hoi! Ik ben Dione, ik ben 17 jaar en ben de secretaris van Youth For Climate! Ik heb nu een tussenjaar, en dus extra veel tijd om me bezig te houden met wat ik heel belangrijk vind: het klimaat! Uiteindelijk zal onze generatie de ergste gevolgen hiervan ondervinden, dus is het tijd voor actie. Ik hoop dat we het aankomende jaar samen de benodigde veranderingen gaan brengen!

E-mail: [email protected]